De lol van het schrijven


Levensboeken

In ieder mens zitten boeiende verhalen. Ik help mensen met het op papier zetten van hun levensverhaal. Ik onderscheid de volgende categorieën:

Zelf schrijven

Voor 40-plussers. Wil je een tussenbalans opmaken van je leven tot nu toe? Is het tijd voor een sabbatical? Heb je loopbaanvragen? Schrijf het op met professionele ondersteuning en beloon jezelf met overzicht, inzicht en uitzicht.

Samen op pad

Voor 55-plussers. Klopt de volgende generatie nu echt aan de deur? Wordt het tijd voor een zinvolle laatste werkzame periode? Of stop je met werken? Maak de balans op van je leven tot nu toe en ontdek hoe rijk je bent. Samen op avontuur.

Vertel je verhaal

Voor 75-plussers. Heb je veel herinneringen die je graag nog eens wilt vertellen aan iemand die daarin geïnteresseerd is? Wil je je verhaal laten vastleggen voor je nageslacht? Voer prettige gesprekken en laat er een mooi boek van maken.

Maatwerk Plus

Heb je speciale wensen? Bijdrage van andere mensen? Locatiebezoek? Fotografie? Archiefonderzoek? Verhaal in romanvorm? Loopbaancoaching? Elke wens is bespreekbaar. Onderzoek samen wat mogelijk en haalbaar is.
Meer weten?
Lees het interview
‘Je leven in een boek’